Zlatna pravila za odabir vjenčanice iz snova !

Contact
October 1, 2017   //  

Potraga za idealnom vjenčanicom ponekad zna da bude dugotrajan i iscrpljujući posao na koji zaboravimo istog trenutka kada ugledamo haljinu iz snova. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se lakše snađete u velikoj ponudi modela, te da bez stresa izaberete haljinu iz snova…

vjenčanice

1. Odredite koliko ste spremni da potrošite za vjenčanicu

Prije odabira vjenčanice odredite koliko ste spremni da izdvojite za nju. Stručnjaci kažu kako je 10 do 20 posto od ukupnog budžeta za vjenčanje dovoljno za haljinu u kojoj ćete se pojaviti pred dragim. No, ukoliko vam je najvažnije kako ćete izgledati tog dana, možete na račun ostalih stavki u svadbenom troškovniku povećati svotu za vjenčanicu.

2. Prije nego što krenete u potragu, dobro “pročešljajte” sve ponude

Nemojte kretati u potragu za savršenom vjenčanicom prije nego što dobro proučite sve dostupne izvore. Pretražite internet stranice, možda upravo tamo otkrijete neku zanimljivu ideju uz koju ćete postati mlada iz snova. U salonima nisu izložene sve vjenčanice, stoga iskoristite prednosti kompjutera.

3. Ograničite broj ljudi s kojima odlazite u kupovinu

Nemoje ići u kupovinu s gomilom prijatelja i rodbine jer ćete, zbog milion različitih komentara ostatati zbunjeni i na kraju nećete moći da se odlučite koju haljinu da odabrete. Zato je pametnije povesti jednu do dvije osobe do čijeg vam je mišljenja najviše stalo i u čije kriterijume nimalo ne sumnjate.

4. Probajte sve haljine

Pri odabiru vjenčanice, nikako nemojte preskočiti onu koja vam se nije previše svidjela izložena na vješalici. Možda je upravo to kroj koji vama stoji kao saliven, samo to nikada nećete saznati ako je ne probate. Iako već znate kakav izrez vam najbolje pristaje i kako izgledate u haljini bez naramenica, neka vam ne bude teško da isprobate to još jednom. Mogli biste prijatno da se iznenadite!

5. Pripazite na detalje!

Detalji su veoma važni! Možda vam se neće svidjeti nijedna haljina koju isprobate ukoliko tog dana imate lošu frizuru, ako ste napeti i nervozni ili vam na sve strane izviru detalji od grudnjaka ili potkošulje.

Zato bi bilo dobro da pripazite na te ‘sitnice’ – našminkajte se, obucite brus bez dodataka i gaćice koje se ne ocrtavaju na haljinama uskih krojeva. Ponesite nakit ili neke druge modne detalje kojima namjeravate da se ukrasite za najvažniji dan u životu.

 

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...