Zagrebački bal

Contact
July 13, 2012   //   Zagrebački bal

Dame i gospodo,

Svi smo barem jednom čuli za bal u Beču, neki su ga gledali na slikama i divili se, oni punog džepa možda su i sudjelovali. Balovi su bili rezervirani samo za najbogatije i za one koji su imali neki status u društvu.

Danas su se stvari promijenile te su se vrata bala otvorila i djeci i mladima iz dječjih domova Zagreb sa podružnicama: A. G. Matoš, I. G. Kovačić, Laduć i stambene zajednice, studentima i svima onima koji imaju volje da naprave jedan tako veličanstveni događaj.

I grad Zagreb otvorio je svoja vrata uistinu nečem veličanstvenom, stoga dame i gospodo predstavljamo vam 1. Zagrebački bal kulturno-humanitarni bal koji će se održati 26. travnja 2012.g. u parku kralja Tomislava i Umjetničkom paviljonu s početkom u 18:30 sati pod pokroviteljstvom grada Zagreba i uz ljubav veličanstvenih, medijskih i organizacijskih prijatelja: NOVI Hotels & resort, Plesna poduka Renata, Make up Renata, Nova Spa,DS studio, Stedas, Spa Wellness, Cvjećarnica Salix, DVD Šestine, Mia Krajcar, Frizerski salon Maja, Penelope vjenčanice, Croata, Pollak cvijeće, Cedevita GO, Niveleta 92, Jadran čarape, Atlantic grupa, HRT, Antena Zagreb, Jutarnji list, Hit Records, Hit portal, Academia Cravatica,Mexico sun, Studentska udruga Drite, Tiskara Cerovski i Vjenčanje ponuda.

Posebno se zahvaljujemo na prihvaćenom prijateljstvu svoj djeci i mladima iz dječjih domova i studentima kineziološkog fakulteta Zagreb jer oni znaju da život nije bajka, ali kada se odvaže odluče biti prinčevi i princeze bar na jednu noć - skromni, pristupačni, marljivi i puni ljubavi.

Podržimo  svi zajedno dolaskom 1. ZAGREBAČKI BAL!

Više informacija pročitajte na stranici: www.hrvatsko-velicanstvo.com

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...