Vjenčanice San Patrick….uskoro u salonima Penelope Vjenčanice

Contact
September 14, 2013   //  

St.Patrick je španjolski brend koji prati najnovije trendove vrhunskog dizajnerskog tima by Pronovias fashion group još od davne 1964. godine , koji je apsolutni lider na svjetskom trzištu kada je riječ o dizajniranju i proizvodnji vjenčanica. Kolekcije ovog brenda vjenčanica prodaju se u 60 zemalja u više od 3,200 salona po cijelom svijetu.

San Patrick vjenčanice odišu elegancijom i namjenjene su mladenkama koje žele vjenčanicu izuzetnog kroja, ukrašenu kristalima, perlama i najfinijom čipkom, koja će učiniti da se svaka mladenka na dan vjenčanja osjeća kao prava moderna princeza. Ovaj brend vjenčanica odlikuju najfiniji materijali: čipka, svila, taft.

Prepoznatljivost su stekle po svojoj ženstvenosti, eleganciji, glamuroznom duhu,nesvakidašnjim modelima koji prate najnovije trendove, a posebno po delikatnim cvjetnim dezenima, dugačkim vezovima, velovima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kad jednom probate San Patrick vjenčanice, osjetit ćete ljubav na prvi pogled. Postoji samo jedna vrsta, jedan brend vjenčanica za ceremoniju vjenčanja koju svaka zaljubljena mladenka željno iščekuje i taj brend je, svakako, San Patrick.

Moderne vjenčanice koje svaka mladenka želi. Okrunite Vaš san u najljepšoj vjenčanici svjetski poznate dizajnerske kuće San Patrick i osjetite dodir visoke mode noseći jedan od najtraženijih brendova u sklopu modne kuće Pronovias.

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...