Vjenčanice Cymbeline

Contact
March 6, 2013   //  

Popularni francuski brend  “ Cymbeline“  još jednom je oduševio sve poklonike i ljubitelje drugačijih haljina za nadolazeću sezonu proljeće/ ljeto 2012/2013.

 

Tri sestre koje čine kreativni dio Cymbeline tima, za novu kolekciju pripremile su vjenčanice koje odišu novitetima i novim idejama, do sada neviđenim u tradicionalnom Cymbeline brendu. Ono što je karakteristično za novu sezonu je da je svaka vjenčanica posebna i unikatna, a svadbene haljine nose imena žena koje su se bile udale u vjenčanicama popularnog brenda i započinju na slovo F, pa tako razlikujemo Feriu, Felixiu, Fressia Faustine, Fiu i druga zanimljiva imena.

Prekrasna tekstura, lepršavi i uski kroj,  lagani materijal karakteristike su koje krase novu Cymbeline kolekciju. Također je važna informacija da je uz novu kolekciju dizajnirane vjenčanice i za punije dame. Fotografije su snimljene u strogom centru Pariza ( Francuska), a više detalja pogledajte na webu   www.cymbelineusa.com

Podsjetimo se:

Poznatu modna kuća s vjenčanicama “ Cymbeline“  osnovale su tri kreativne sestre Evelyne, Chantal i Monique prije tridesetak godina koje su htjele napraviti modnu revoluciju haljinama za vjenčanja. Prvo središte modne linije nalazilo se u Nemoursu,  malenom gradu koji je udaljen 60 km od pariške metropole. Misija triju sestara bila je proizvodnja haljina za buduće mladenke koje naglašavaju univerzalni smisao te stil, osobnost i posebnost.

S malenim dodatkom luksuza i ženstvenosti, Cymbeline haljine su prožete sa malo avangardnim imidžom čiji stil se siječe s modernim izgledom današnje mladenke. Miješajući mix tradicionalnog i modernog sestre znaju kako ukomponirati tradicionalne metode “haute-couture“ u moderne dizajne. Tri sestre su inače poznate po posebnom “French Couture stilu“ gdje završne detalje svake haljine, osobno dovršavaju vlastitim rukama. Kuća vjenčanica postala je internacionalna industrija prepoznata u svijetu iako i danas postoji maleni dućan u u Nemoursu karakterizirajući povijest stvaranja brenda. Svake godine sestre održavaju natjecanja mladih dizajnera koji za svaku nadolazeću sezonu osmišljavaju kreacije za naše nove, buduće mladenke.

1 2 3 4 5 6
OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...