UDAJEMSE U PENELOPE VJENČANICI!

Contact
October 14, 2014   //  

“Kliknite Like na Penelope vjenčanice i UdajemSe.hr, podijelite članak na Facebooku i ostavite komentar ispod teksta na portalu UdajemSe.hr. Osoba sa najviše lajkova na komentar osvaja najam do 5000 kuna vrijedne Penelope vjenčanice sa svim dodacima koje možete poželjeti!”

Salon za vjenčanice Penelope i UdajemSe.hr daruju mladenku najmom vjenčanice po izboru sa kompletnom dodatnom opremom. Vaša želja je naša zapovijed!

Penelope vjenčanice i UdajemSe nude popust od 10%!
Najljepše vjenčanice salona Penelope
Modni dodaci za mladenke
Vjenčanice Cymbeline 2009.
Vjenčanice Cymbeline 2010.
Eddy K u salonu vjenčanica Penelope
Vjenčanice San Patrick
Penelope reveri
St. Patrick kolekcija 2015 u salonima Penelope vjenčanice!

Mlade dame koje žele osvojiti najam prekrasne vjenčanice po izboru moraju kliknuti LIKE na Facebook stranice Penelope vjenčanice i UdajemSe.hr, podijeliti ovaj članak putem Facebooka i ispod ovog teksta na portalu UdajemSe.hr ostaviti komentar. Osoba sa najviše lajkova na komentaru ispod ovog teksta, a ne na Facebooku, osvaja najam do 5000 kuna vrijedne Penelope vjenčanice sa svim dodacima koje možete poželjeti!

Igra traje do 24. listopada 2014. godine do 23:59 sati kada ćemo proglasiti pobjednicu.

Ukoliko ste u potrazi za veličanstvenom vjenčanom haljinom posjetite Penelope vjenčanice, gdje vas očekuju vjenčanice poznatih svjetskih brendova Cymbeline, St. Patrick, Eddy K, Novia d’Art, Fara Sposa, Benjamin Roberts, Enzoani, Blue by Enzoani i bajkovite vjenčanice Paola D’Onofrio, a na vama je da odaberete onu pravu.

EKSKLUZIVNO: Između salona za vjenčanice Penelope i portala UdajemSe.hr postignut je ekskluzivan dogovor! Svi posjetitelji koji dođu u salon vjenčanica Penelope i kažu da su došli preko portala UdajemSe.hr dobit će popust od 10% na cjelokupni asortiman. Nama nainfo@udajemse.hr samo pošaljite potvrdu da ste se odlučile za Penelope vjenčanice.

Sretno svima!

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...