Staro otpalo – novo ponovit ćemo

Contact
April 13, 2015   //  

Kao i sve ostalo u svijetu, običaji, tradicije i vremena se mijenjaju – tako su i vjenčanja unaprijedila svoja pravila. S ovih nekoliko savjeta možete uvesti novosti u svoje vjenčanje i pritom ne raskinuti s tradicijom.

Staromodan način: vjenčana haljina mora biti bijela Novi trend – Trebala bi biti, ali ne mora. Najhrabrije mladenke danas biraju boje poput šampanjca, crne, svijetlo roze (boja rumenila) i haljine pastelnih boja poput mente, lavande te plave boje cvijeta različka. Ako niste voljni dovoljno riskirati, onda uvijek možete ići sigurnim putem te izabrati bijelu ili “šporko” bijelu boju haljine, ali nemojte izostaviti priliku da unesete malo raznolikosti svom izgledu, bilo to u vezi cipela, torbice, noktiju ili nakita. Iskoristite svoju individualnost i istaknite se!

Staromodan način: morate nositi dugi bijeli veo Novi trend – U ovom slučaju ostavite uobičajeni dugi veo sa strane i pronađite atraktivnu traku za kosu, krunu od cvijeća ili par šljokastih kopčica za kosu. Ako ste prava buntovnica, pustite kosu da slobodno leprša svojom prirodnom ljepotom.

Staromodan način: u dekoraciji vjenčanja možete kombinirati najviše dvije boje Novi trend – Samo dvije? Postoje bezbrojne boje koje se mogu upotrijebiti, zašto sebe ograničavati? Jedino je bitno da se boje slažu te da birate više neutralnih boja (bijela, bež, svijetlo roza) ili boje sličnih nijansi kao što su roza, narančasta i žuta. Neke od najljepših boja su monokromatske (shema monokromatskih boja koristi nijanse samo jedne boje koje daju jedinstven i harmoničan efekt, svi elementi dizajna imaju nešto zajedničko što ih spaja). Kod monokromatskih boja zanimljiv efekt možete dobiti koristeći bijelu, tamno zelenu ili tamno ljubičastu boju.

Staromodan način: prošetat ćete do oltara uz melodiju uobičajene svadbene koračnice Novi trend – Možete izabrati bilo koju pjesmu, a to će unijeti veselje, intimnost i posebno značenje vašem vjenčanju. Lijepo je ići i učestalim putem, ali izborom svoje melodije iznenadit ćete goste i učiniti svoje koračanje posebnim.

Staromodan način: mladoženja ne smije vidjeti mladu prije vjenčanja Novi trend – Naravno da se ništa loše neće dogoditi, slobodno se opustite i ako vam je želja, dozvoljeno vam je vidjeti se. Možete se čak sastati s fotografom i poslikati svoje prve reakcije na izgled jedno drugoga koje ćete zauvijek sačuvati kao uspomenu. Ovo će vam isto pomoći pobijediti strah prije vjenčanja jer ćete imati priliku podržati jedno drugo i shvatiti sve kao zabavu.

Staromodan način: Izlazeći iz crkve gosti će vas obasipati rižom Novi trend – Osim riže, gosti mogu bacati konfete, papirnate avione, mašuće vrpce ili zvoniti zvoncem. Možete kreirati “bar za bacanje” i dozvoliti gostima da po svom izboru bacaju lavandu, šljokice, konfete ili na kraju i rižu ako baš žele. Nemojte zaboraviti pripremit i plastične vrećice koje gosti mogu napuniti i pri tom bacati konfete i slično. Budite kreativni, zabavite sebe i vaše goste!

Staromodan način: vjenčani prsteni moraju biti identični Novi trend – Svatko ima svoj stil i ukus, a prstenja ćete nositi tijekom cijeloga života. Zato bi bilo bolje da odaberete nešto što ćete moći zamisliti na sebi svaki dan. Ako vi volite zlato, a muž pak srebro, onda birajte po svojoj želji. Lijep način na koji možete koordinirati svoja prstenja je ugravirati datum vjenčanja, inicijale ili značajan stih ili citat.

Staromodan način: djeveruše su samo ženske prijateljice Novi trend – Ako vam je jedan od najboljih prijatelja ili rođaka muškarac, ubacite i njega među djeveruše i kombinirajte njegovo odijelo ili kravatu s bojama djeverušinih haljina.

Staromodan način: djeveruše moraju imati istu haljinu Novi trend – Dopustite svojim prijateljicama da se osjećaju ugodno i lijepo na vaš posebni dan. Dopustite svakoj da odabere haljinu koja najbolja pristaje njenom tijelu i osobnosti. Trik je da izaberete jednu stvar koja je slična svima – materijal, boju ili dužinu. Ako ste baš zapeli za jednu vrstu haljine, onda neka se svaka izdvoji svojim nakitom ili dodacima. Isto tako i za buket cvijeća, svaka može imati različito cvijeće i isticati se na svoj način.

Staromodan način: otac će vas otpratiti do oltara Novi trend – Ako imate nekog tko vam je bliži, ta vas osoba isto može otpratiti ili vam se pridružiti u prilasku oltaru. Možete i sami ili upravo s budućim suprugom uvježbati koračanje u zajednički život.

Staromodan način: gosti moraju sjediti na dvije strane Novi trend – Svi su došli proslaviti vaš svadbeni dan i svi su jednako vaši gosti, nema potrebe da se dijele na dvije strane. Ako je oltar na otvorenom, predlažu se okrugli ili spiralni raspored oko oltara.

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...