St. Patrick kolekcija 2015. uskoro u salonima Penelope vjenčanice !

Contact
October 5, 2014   //  

Španjolske vjenčanice San Patrick predstavljaju veliki svijetski brend vjenčanica koji ima milijune klijenata širom svijeta, među kojima su i brojne poznate ličnosti. San Patrick je jedan od najtraženijih brendova u sklopu modne kuće Pronovias. Ove su vjenčanice u Hrvatskoj podjednako popularne, kao i širom svijeta.

Povijest ovog najtraženijeg brenda potiče još iz 1922. godine kada je ova obiteljska firma otvorila specijaliziranu trgovinu,El Suizo, u Barceloni. El Suizo je nudio najkvalitetnije svile, vezove, šifon i ostale materijale za svadbene haljine. Od 1964. godine sa Pronovias linijama vjenčanica, nastavlja svoj razvoj, da bi danas postali internacionalni lider u industriji vjenčanih haljina.

San Patrick okuplja najpoznatije i najkvalitetnije modne kreatore. Iza ove kolekcije stoje dizajneri i kreatori među kojima prednjače: Manuel Mota, Elie Saab i Valentino. Svoje izuzetne i jedinstvene kreacije nude ne samo mladim ženama u Španjolskoj, već u još 75 zemalja svijeta.

Ono što karakterizira San Patrick vjenčanice jesu: visoka kvaliteta, besprijekorni dizajn i raznovrsnost modela vjenčanica. Možete izabrati vjenčanice od onih jednostavnih svadbenih haljina, do luksuznih vjenčanica sa raskošnim ukrasima i efektnim detaljima.

 

San Patrick vjenčanice odišu elegancijom i namjenjene su djevojkama koje žele vjenčanicu izuzetnog kroja, ukrašenu kristalima, perlama i najfinijom čipkom, koja će učiniti da se svaka djevojka na dan vjenčanja osjeća kao prava moderna princeza. Ovaj brend venčanica karakteriziraju najfiniji materijali: svila, čipka, taft. Prepoznatljivost su stekle po svojoj ženstvenosti, eleganciji, glamuroznom duhu.

Tko jednom proba San Patrick venčanice, morat će da ih kupi, jer je to ljubav na prvi pogled.

Postoji samo jedna vrsta, jedan brend vjenčanica za ceremoniju vjenčanja koju svaka zaljubljena mladenka željno iščekuje i taj brend je, svakako, San Patrick.

Vjenčanice St. Patrick – moderne vjenčanice koje svaka mladenka želi.

Izaberite svoju San Patrick vjenčanicu!

 

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...