Slavne mladenke pomažu djeci

Contact
July 12, 2012   //   slavne mladenke

Od 1. do 3. listopada na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam Dani vjenčanja s dvjestotinjak izlagača; na dobrotvornoj modnoj reviji poznate će osobe nositi vjenčanice i svečana odijela, a sav će prihod biti uplaćen Klinici za dječju kirugiju Klaićeve bolnice u Zagrebu.

O danu kad će prvi put odjenuti vjenčanicu mašta gotovo svaka djevojčica i djevojka, a taj se san ostvario i trima poznatim Hrvaticama – pjevačici Danijeli Pintarić, voditeljici i glazbenici Idi Prester te manekenki i spisateljici Dvini Meler.

Ekskluzivno za Extru pozirale su u raskošnim vjenčanicama salona Penelope u kojima će u petak, 1. listopada, prošetati na velikoj dobrotvornoj modnoj reviji koja se održava u sklopu nadolazećih Dana vjenčanja. Spomenuta manifestacija održala se od 1. do 3. listopada u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma. Dani vjenčanja zamišljeni su kako bi budućim mladencima na jednom mjestu prezentirali sve usluge koje bi im mogle zatrebati za njihov najsretniji dan – vjenčanice, večernje haljine, muška odijela, dekoracije, fotografe, slastice, limuzine, šatore, restorane, cateringe, plesne škole, glazbenike, turističke agencije te hotele – za što će se pobrinuti dvjestotinjak izlagača.

 

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...