Sajam Dani Vjenčanja 2011 još glamurozniji i bogatiji

Contact
July 13, 2012   //   Sajam Dani Vjenčanja

Ove godine još glamurozniji i bogatiji, osmi po redu sajam „Dani vjenčanja“,  u produkciji Paneno eventa, održati će se u tradicionalnom jesenskom terminu od 30. rujna do 02. listopada 2011. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A, pod dirigentskom palicom direktorice Paneno eventa, gospođe Dijane Pavković.

Dani vjenčanja su najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, kojeg je u periodu održavanja od 2003.-2010. godine posjetilo više od 75.000 posjetitelja. Prema dosadašnjem  interesu, ove godine očekuje se preko 20.000 posjetitelja.

„Dani vjenčanja“ pod jednim krovom objedinjuju sve proizvode  i  usluge za vjenčanja ali i nakon vjenčanja, štedeći budućim mladencima vrijeme pri organizaciji i izboru detalja, te pomažući im u odlukama koje će donositi u braku i zajedničkom životu.

Na „Danima vjenčanja“ očekuje vas veliki broj modnih revija vjenčanica i muških odijela, s preko 150 izlagača, velikim brojem nagradnih igara s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka“ i „Naj par“. Između ostalog, po prvi puta moći ćete vidjeti vjenčanice slavne Vere Wang, modnu reviju novih modela „Sherri Hill“, modnu reviju čarobnog „La Perla“ doljnjeg  rublja iz Milana te spektakularni preformance modnog dizajnera Tonija Brekala, koji će svim posjetiteljima i izlagačima pružiti neponovljiv događaj.

 

 

Snimanje kampanje

Zaštitno lice ovogodišnjih „Dana vjenčanja“, prekrasna Sara Brkić, snimila je fotografije za jumbo plakate za nacionalnu kampanju, u haljini Penelope vjenčanica uz budno oko stilista Nevena Ciganovića a pred kamerom modnog fotografa Belizara Valića.

 

 

Ista ekipa snimila je i naslovnicu novog izdanja „Dani vjenčanja“ koji će se dijeliti na sajmu uz svaku kupljenu ulaznicu, te besplatno naručiti preko portala www.danivjencanja.hr. Sara je snimanje odradila profesionalno iako joj je ovo bio prvi angažman. U vjenčanici iz salona Penelope plijenila je pozornost svih prisutnih. Za styling frizure pobrinuli su se u Schwarzkopf professional ASK Akademiji a za make-up Marija ButkovićSnimanje su oplemenili pokloni generalnog sponzora „Electroluxa“ i „Home sweet homa“.

 

 

Humanitarna gala modna revija

I ove godine „Dani vjenčanja“ imaju humanitarni karakter te će se sredstva skupljena na Humanitarnoj gala modnoj reviji i dio prihoda od ulaznica donirati Kliničkom bolničkom centru Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa.

Suradnja Dana vjenčanja i Fashion.hr-a

Ovogodišnja velika novost je u „susjedska“ suradnja „Dana vjenčanja“ i „Fashion.hr-a „ koji se u istom terminu održavaju na Zagrebačkom Velesajmu, kroz zajedničku prodaju ulaznica po cijeni od 25kn gdje će posjetitelji moći posjetiti oba događanja po promotivnoj cijeni.

Posjetite Dane vjenčanja  od 30. rujna do 02. listopada 2011. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A. Cijena ulaznice je 15 kn.

Radno vrijeme: petak 15:00 do 20:00 sati, subota i nedjelja od 10:00 do 20:00 sati.

Vidimo se!

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...