Pobjednica nagradne igre Index Rouge osvojila je Penelope Vjenčanicu

Contact
November 2, 2012   //  

Drage naše,

i ove godine nastavili smo  našu tradiciju, te u suradnji sa Index Rouge poklonili smo Penelope Vjenčanicu  najkreativnijim mladencima. Sretna dobitnica nagradne igre je Anita Ištuk čiji je zaručnik Dean Rakovec, šarmantnim i duhovitim pismom donio pobijedu svojoj voljenoj.

Pročitajte pismo kojim je Dean prijavio svoju zaručnicu i osvojio naša srca:

“Sad…od svih školskih obaveza, najmanje simpatija sam gajio prema pisanju zadaćnice, ma sastavaka općenito, Pretpostavljam zato što bi se na njihovom dnu uvijek smiješio labudić :) No kada se radi o mojoj Aniti pisao bih sastavke svaki dan. Po dva ako treba. Ona je moja jedina inspiracija. Uz nju i najteže stvari postaju lakše. I zato sam odlučio s Vama ukratko podijeliti našu priču.

Svoju Anitu sam prvi put ugledao u HZZO-u. Dok sam čekao svoje papire, nakon godina provedenih u redu, ugledao sam nju. Nije se uklapala u ono sivilo, stare urede i mrzovoljne ljude. I sada kada se sjetim…ona je…sjajila. Zaobišla je čitav red istih mrzovoljnih ljudi i direktno došetala do šaltera. Dok je preko reda pokušavala saznati koji joj papiri trebaju, koje ima, koje tek treba nabaviti…ja nisam mogao skinuti pogled s nje. Doslovno. Primijetila je to, naravno. Sakrila se iza svoje duge kose. Zavjesice, kako je zove. Ljutita šalterašica (jesu li ikada dobre volje?) ju je otpilila i poslala na mirovinsko. Dok je odlazila (uz dovikivanje ljutih bakica iz reda) jedini strah koji sam imao je da je više neću vidjeti. Trčao sam dok je opet nisam vidio kako korača prema tramvajskoj stanici. Samo sam viknuo: ” Ja ću te odvesti do mirovinskog!” Naravno da je odbila. Tek kad sam je uvjerio da me se ne treba bojati (visok sam 1.95 i ćelav) – pristala je. O kako sam bio ljut što je mirovinsko tako blizu. Nakon što sam je odvezao, provalio milijun glupih fraza tijekom vožnje i nakon 10 min njezina ignoriranja sve što sam mogao je dati joj broj i moliti se da će me nazvati. I nazvala je. Tri dana nakon. Na Valentinovo. Zdravstvena iskaznica u novčaniku s datumom 11.2. uvijek će me podsjećati na dan kad se moja Anita ušetala u moj život  nakon 32 godine traženja srodne duše. To je to. Kroz četiri godine naše veze moja Anita je zaslužila da joj se sve želje ostvare pa tako i ona o vjenčanom danu, ja ću dati sve od sebe … ali mi treba i Vaša pomoć :) .”

 

Pogledajte još jednom što je sve osvojio sretni par:

1. Najam vjenčanice Salona Penelope

2. Poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za vjenčano prstenje Zlatarnica ZAKS

3. Vjenčana frizura i poklon paket kozmetike za kosu: REVLON i KEVIN MURPHY

4. Dekorativna i preparativna kozmetiku Juvena, Collistar, Lanvin (poklanja Everet)

5. Make up za dan vjenčanja vizažistice Juliane Ljubas

Želimo sreću našim divnim Rouge mladencima!

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...