Penelope vjenčanice

Contact
July 13, 2012   //   Penelope

Kada smo krenuli s poslovanjem znali smo koliko taj poseban dan znači ženama , znali smo i da ako uspijemo doprinijeti da se osjećaju božanstveno pokrenut ćemo lavinu dobrih i pozitivnih emocija .Praćeni željom i voljom da što veći broj budućih mladenki učinimo da se osjećaju lijepom i posebnom nastala je ideja o PENELOPE VJENČANICAMA ..

Ostalo je legenda :

„.Penelopina ljubav, vjernost i odanost bila je nagrađena najljepšim poklonom, a sve nevolje koje su Odiseja pratile na njegovom putu bile su zaboravljene u naručju voljene žene“

Ukoliko ste u potrazi za veličanstvenom vjenčanom haljinom posjetite naše salone Penelope vjenčanice.

Tu vas očekuje ljubazno osoblje koje će Vam pomoći pri odabiru vjenčanica poznatih svjetskih brendova kao što su Cymbeline, San Patrick, Novia d’Art, Fara Sposa , Benjamin Roberts , Enzoani i bajkovite vjenčanice Paola D’Onofrio,.

Neka Vas previše ne zabrinjava hoćete li se moći odlučiti koju odabrati , vjerujte na kraju svaka vjenčanica izabere svoju vlasnicu .

Znat ćete kada je to TA !

Mi Vas razumijemo ,kod nas se možete opustiti i prepustiti bajkovitom trenutku kada po prvi puta vidite svoj odraz u ogledlu u raskošnoj ili elegantnoj A-line vjenčanici.

Ovdje smo da Vas usmjerimo , stojimo na usluzi da udovoljimo Vašim zamišljenim snovima i potrudimo se da postanu stvarnost .

”Život se ne mjeri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji nam oduzimaju dah“ Bit će nam zadovoljstvo ako ćemo moći biti dio Vašeg trenutka kada će Vam zastati dah u kreacijama sašivenim ručno od najfinijih materijala zbog čega su tako raskošne na izgled a lagane na dodir.

Obucite svoje najdraže cipele , lijepo, udobno donje rublje te se našminkajte, povedite jednu –dvije osobe koje su Vam bitne da podjele trenutak s Vama ..i svratite do nas vođene mislima :

“Kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio samo običan kamenčić!”

Victor Hugo

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...