Penelope Vjenčanice u Wedding City-u / WESTGATE

Contact
November 1, 2012   //  

Drage naše,

 

Od 6. listopada Penelope Vjenčanice možete pronaći i u novo otvorenom salonu Wedding city u WESTGATE-u.

 

Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja! Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda, VIP usluga – na 760 m2, u čak 20 salona pronaći ćete sve za svoje vjenčanje iz snova!

Wedding City jedinstveni je centar za vjenčanja u regiji, u kojem budući mladenci, obitelj, kumovi i prijatelji mogu naći sve što je potrebno da bi dugoočekivani dan slavlja postao danom iz snova.

Sve za vjenčanja

Odabir vjenčanice i odijela mladencima nikada nije bio jednostavniji. Cipele, veo, rukavice, prsluk, kravata, podvezica, mnogo je toga što treba izabrati, no više nema potrebe tjednima obilaziti trgovine. Sada 20 salona na jednome mjestu pruža bogatu i raznoliku ponudu. Osim toga, vjenčanice se mogu unajmiti i urediti prema željama mladenke. Velovi i podvezice, nakit i cipele u kojima će se lako plesati cijelu najveseliju noć, upotpunit će vaš izgled. Tu su i haljinice za djeveruše, one velike i one male, za kume i svatove te odijelo za najvažnijeg muškarca – budućeg supruga.

Sve za svečane prigode
Bilo da ste gost na vjenčanju, ekskluzivnoj večeri, krstitkama ili nekoj drugoj svečanoj prigodi, u Wedding Cityju lako ćete naći nešto za sebe. Večernje i koktel-haljine, cipele i nakit, odijela, košulje, kravate, prsluci i remenje – ovdje ćete pronaći sve što vam treba da biste zablistali i pokazali se u najboljem svjetlu.

Sve na jednom mjestu
U Wedding Cityju će vam educirane stilistice, osim stylinga za vjenačanje ili svečanu prigodu, preporučiti i usluge naših partnera koje ćete zasigurno trebati: od sale, restorana ili hotela do pozivnica i zahvalnica, limuzina za prijevoz i još mnogo toga…

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...