Nagradna igra Pelenope vjenčanica & portala e-Vjenčanja

Contact
December 22, 2012   //  

Penelope vjenčanice i E-vjenčanja.com daruju Vas besplatnim najmom vjenčanice!

U kakvoj se vjenčanici zamišljate na taj poseban dan, dan svog vjenčanja? Je li ona široka i bajkovita, jednostavna i udobna, ističe li Vaše prednosti ili vješto skriva nedostatke? Je li kratka ili dugačka? Kakvu god odabrali, najbitnije je da ste zadovoljni i da zračite srećom kada ju obučete. Dan vjenčanja je jedan od najljepših dana u životu dvoje ljudi koji se vole. Penelope vjenčanice imaju širok izbor vjenčanih haljina i osoblje će Vam vrlo rado pomoći da Vam taj dan bude još ljepši.

Kako sudjelovati u natječaju? Saznajte u nastavku!

 

Da biste sudjelovali u natječaju, kliknite Sviđa mi se na Facebook stranicu Penelope vjenčanice, uploadajte fotografiju vjenčanice iz snova i, što vjerujemo da nije lak zadatak- opišite u jednoj rečenici zašto je baš takva haljina savršena za vas :)

Fotografije će biti dostupne na Facebook zidu Penelope vjenčanica za glasovanje do 13. veljače u ponoć, a pobjednicu ćemo objaviti na Valentinovo! Fotografija vjenčanice koja do tada skupi najviše lajkova, smatrat će se pobjedničkom. Ponosna uploaderica na dar dobiva besplatni najam vjenčanice u salonu Penelope vjenčanice. Uz vjenčanicu ide gratis dodatna oprema: jedna haljina za malu djeverušu (2-12 godina), jastučić za prstenje, košarice za kitice i zahvalnice, kompletan nakit, suncobran, veo, bolero, stola, bundica, rukavice, podvezica na poklon.

Važno je napomenuti da najam vjenčanice može biti u protuvrijednosti do 3 500 kn, a mladenke koje su već rezervirale vjenčanice u salonu ne mogu sudjelovati u natječaju.

Ne zaboravite, u salonu Penelope vjenčanice možete pronaći veličanstvene vjenčane haljine. Tu Vas očekuju vjenčanice poznatih svjetskih brendova poput Cymbeline, Enzoani i Benjamin Roberts, a na Vama je samo da odaberete onu pravu!

 

Radno Vrijeme
Contact
September 17, 2018   //  
Read More...
Ljetno Radno Vrijeme
Contact
June 26, 2018   //  
Read More...
5 KORAKA DO…
Contact
May 29, 2018   //  
Eddy K. bridal
Read More...