Moja velika svadba

Contact
September 11, 2014   //  

Drage buduće mladenke, večeras u 21:15 h gledajte na RTL-u kako smo usrećili jednu mladenku sa vjenčanicom Penelope u emisiji Moja velika svadba.

Za razliku od većine parova koji svoje vjenčanje pripremaju mjesecima ili godinama, jedan će par iz Zagreba, zahvaljujući pilotu novog serijala ‘Moja velika svadba’, koji će premijeru imati u četvrtak, 11. rujna u 21:15 sati, svoj pir iz snova pokušati organizirati unutar 48 sati, a voditelj emisije, Davor Dretar Drele, će ih kao dobra vila voditi kroz utrku s vremenom kako bi im ostvario najveći san!

Budući mladenci svjesni su koliko je teško i stresno isplanirati vlastito vjenčanje. Treba pronaći restoran ili dvoranu slobodnu baš na željeni datum, savršenu vjenčanicu, vjenčano prstenje i tortu, izraditi pozivnice i popis gostiju, odabrati bend…

 

Zvuči gotovo nemoguće isplanirati, organizirati i provesti u djelo ceremoniju vjenčanja u samo 48 sati! Međutim, emisija ‘Moja velika svadba’ sve će nas uvjeriti u suprotno, ali nam i dokazati da odlazak pred oltar za buduće mladence ne smije biti noćna mora, već trenutak koji će pamtiti cijeli život. Dodamo li još i činjenicu da mladence kroz stresno razdoblje vodi vrckavi Drele, zabava je zagarantirana svima – i mladencima i gledateljima pred malim ekranima!

 

Marko Ereš i Gorana Milić zaljubljeni su par koji će se u pilotu ovog projekta pokušati oženiti unutar dva dana. Ekipa emisije ‘Moja velika svadba’, na čelu s Dreletom, pomoći će im u organizaciji svečanog pira, no mladenci neće besposličariti, već će morati ispuniti i određene zadatke – prikupiti sve potrebne dozvole za vjenčanje, proći zaručnički tečaj, pronaći dvoranu, vjenčanicu, odijelo, prstenje… Ukoliko mladenci pronađu sve što je potrebno za njihovo vjenčanje unutar vremenskog roka od dva dana, Drele i njegov ‘tim za brze svadbe’ će se upustiti čak i u cjenkanje s vlasnicima restorana oko cijene svadbene večere, ali i kod kupnje vjenčanice, a sve kako bi mladencima ostvarili najveći san.

 

Kako su se Marko i Gorana upoznali? Što kažu roditelji na njihove zaruke? Hoće li uspjeti prikupiti sve potrebne dokumente na vrijeme? Što im je zadavalo najviše problema kod pripreme veselja? Kako je izgledalo njihovo vjenčanje organizirano u svega 48 sati? Odgovore na ova pitanja gledatelji će moći doznati u pilotu emisije ‘Moja velika svadba,  11. rujna u 21:15 sati na RTL Televiziji!

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...