Kristina Bralo nova je Kraljica Hrvatske 2013.

Contact
May 11, 2013   //  

Zagreb – Završio još jedan izbor za kraljicu Hrvatske u Green Gold Centru u organizaciji Tamare Roglić i Sanje Bjedov Popović a finalistice su i ove godine blistale u raskošnim Penelope vjenčanicama.

Kristina Bralo je proglašena je kraljicom Hrvatske sinoćnom jednoglasnom odlukom žirija, a krunu joj je predala sad već bivša kraljica Slavonka Tea Matijević, koja je od prve pratilje postala kraljica radi oduzimanja titule Ester Berišić. Na ovom natjecanju za prestižnu nagradu Kraljica Hrvatske borilo se 17 jako zgodnih djevojaka, koje su imale nekoliko pokaznih izlazaka a najljepši izlazak bio je u vjenčanicama Penelope kao i proglašenje pobjednice.

Osim revija koje su djevojke nosile tijekom predstavljanja publiku su zabavljale naše glazbene zvijezde počevši s Mladenom Burnaćem , Sandi Cenov, Amir Kazić Leo, te nezaboravnom Nedom Ukraden koja je nastupila kao zvijezda večeri. Moramo istaknuti i bivšu pobjednicu Modela Godine 2011 Tenu Boklić, koja je sve prisutne ostavila bez daha svojom plesno točkom u trbušnom plesu. Program su vodile ovoga puta dvije prelijepe djevojke, bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić i Paula Jelenek fotomodel 2011 godine, a sada voditeljica nove TV emisije VJENČANJE IZ SNOVA,MODA I LJEPOTA.

Za kraj što reći nego pohvale organizatoricama Tamari Roglić i Sanji Bjedov- Popović na odabiru djevojaka te se nadamo dobrom uspjehu aktualne kraljice Hrvatske .

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...