Kako sam birala vjenčanicu

Contact
January 8, 2013   //  

Evo još malo i naše treće godišnjice braka, pa se  zadnjih dana često sjetim priprema i svega onoga što svaka djevojka prolazi pred vjenčanje. Trenutno pripremam i posebnu emisiju o vjenčanjima, pa sam lutajući internetom u potrazi za novostima i trendovima, ponovo navratila na stranice“Vjenčanice Penelope”, čiju sam haljinu i sama nosila.

A moja je vjenčanica valjda izludila cijelu moju okolinu – osim mene. Mojim je prijateljicama bilo nepojmljivo da 20 dana prije vjenčanja nisam imala haljinu, ali što je još gore, ni ideju kako bi ona trebala izgledati ili gdje ću je pronaći. Šalila sam se da ionako imam pun ormar haljina, pa će jedna,  u najgorem slučaju – biti ona prava.

Tako bi i bilo, da mi se 15-ak dana prije dana D nije javio vlasnik „Vjenčanica Penelope“, te ponudio da ih posjetim u Zagrebu i odaberem bilo koju od njihovih prelijepih haljina. I tako je Maja u društvu svog budućeg supruga, sjela u auto, otišla u salon vjenčanica, te se zaljubila na prvi pogled. Probala sam jednu jedinu haljinu – onu prvu koju sam vidjela u salonu i to je bilo to. Da, suprug i ja zajedno smo odabrali haljinu i ne, ne …ništa se loše nije dogodilo.

Danas kada razmišljam o tome, vjerujem da su me tih dana pucali hormoni, budući da sam bila u drugom stanju (spomenimo usput da sam cipele u kojima sam se udala kupila u 10 ujutro na dan vjenčanja), ali ništa, baš ništa ne bih mijenjala. Zahvaljujući Vjenčanicama Penelope doista sam imala haljinu iz snova i da se još sto puta udajem (naravno ponovo za istog) opet bih odabrala njihovu haljinu.

I za kraj jedna poruka svim djevojkama koje stupaju u brak. Nemojte dozvoliti da organizacija vjenčanja od vas napravi čudovišta. Nije bitno kakva je boja revera i salveta, nisu bitne ruže ili kale, prstenje od bijelog ili žutog zlata ili pak torta na jedan ili sto katova, nije bitna ni haljina…bitno je jedino ono što osjećate duboko u srcu. Ok…haljina je odmah iza toga zato sam zavirila na stranice Vjenčanica Penelope i odabrala za vas par modela.

http://www.extravagant.com.hr/

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...