Kako odabrati vjenčanicu

Contact
February 2, 2014   //  

Salon vjenčanica Penelope: Mladenke dođu izabrati vjenčanicu, a onda vjenčanica izabere njih.

Svaka mladenka želi da joj vjenčanje bude kao iz bajke ali bajke se razlikuju od osobe do osobe.
Djevojke u salon dolaze sa različitim zamislima o vjenčanici, svaka sa svojom idejom, ali to ne znači da prvobitna zamisao uvijek bude i konačna u odabiru haljine. Najčešće se desi da mladenke dođu odabrati vjenčanicu, a onda vjenčanica odabere njih. Neke djevojke, na dan svog vjenčanja žele izgledati poput princeze, druge žele istaknuti svoju liniju, treće se radije odluče za neke neobične modele u drugim bojama i sa vrlo neobičnim detaljima. Salon vjenčanica Penelope trudi se ispuniti sve zahtjeve, udovoljiti potrebama i željama mladenki te pomoći im da istaknu svoj karakter.

Da li kupiti, sašiti ili unajmiti vjenčanicu, to pitanje vrlo često postavljaju i same mladenke, odgovor zavisi od drugih okolnosti vezanih za vjenčanje. Kupovina je rješenje za mladenke koje žele zadržati haljinu za uspomenu. Šivanje preporučujemo mladenkama koje imaju posebne zahtjeve. Najčešće se mladenke, ipak, odluče za unajmljivanje vjenčanice a u cijenu najma uračunata je korekcija haljine točno po mladenkinim mjerama kao što je u cijenu najma uračunata i kompletna dodatna oprema potrebna za vjenčanje i svadbu . U dodatnu opremu spada: veo,nakit,jastučić za prstene,haljina za mladu djeverušu ,košarice za kitice,odjelo za dječaka, podvezica na poklon.

Penelope team trudi se osluškivati mladenke suvremenog doba, pa u skladu s tim vršimo nabavku svojih vjenčanica. Tako se u našem salonu mogu naći različiti modeli marki iz Pariza Cymbeline, iz Milana Eddy K, iz Rima Paola d onofrio, iz Barcelone San Patrick te iz Nizozemske Enzoani. koji udovoljavaju potrebama svih mladenki, od onih sa najjednostavnijim do onih sa veoma neobičnim odnosno zanimljivim očekivanjima i zahtjevima.

Salon vjenčanica Penelope i ovo proljeće , kao i uvijek, mladenkama preporučuje da nas posjete i da u izboru vjenčanica samo slušaju svoje srce, pa ili će one pronaći vjenčanicu ili će vjenčanica pronaći njih. Svaka mladenka će prepoznati pravu vjenčanicu za sebe onda kada je obuče. Ako se u njoj osjeća lijepo, prirodno, opušteno i ako je ta vjenčanica u skladu sa njenom posebnošću – to je to.

Pored Vjenčanica mladencima nudimo i besplatne savjete u vezi sa svim drugim aspektima vjenčanja, pa ih upućujemo na svoje partnere fotografe, make-up artiste, frizere,dekoratere,sale za svadbu, cvjećare, zlatare i druge profesionalce, koji će im sigurno pružiti najkvalitetnije usluge i savjete kako da ostvare svoj dan iz snova.

Iako su u našem društvu tradicionalna vjenčanja i dalje najčešća, preporučujemo mladencima da naprave iskorak iz tih okvira, da prihvate izazov i da se usude biti drugačiji, jer je upravo to ono što je danas “IN”. Ne postoje ograničenja, sve su želje ostvarive.

OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...