IVANA KETOVIĆ: VJENČANICA MORA BITI UDOBNA JER ĆU PLESATI CIJELU VEČER

Contact
November 8, 2014   //  

“„Svi su oduševljeni pobjedom, a zaručnik je obećao prijateljima ispeći janje, da se zahvali za lajkove, a svadba će biti prava slavonska“, rekla je osvajačica najma Penelope vjenčanice u vrijednosti 5 000 kuna. ”

Ivana Ketović osvojila je najam Penelope vjenčanice te sve moguće dodatke koje želi u vrijednosti 5 000 kuna. Zagnjavili smo dobitnicu kako bismo saznali malo više o njoj i njenim planovima za budućnost.

U Penelope vjenčanici udaje se Ivana Ketović!
UdajemSe u Penelope vjenčanici!

Ivana živi u Kutjevu, a završila je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku diplomski studij, smjer menadžment, te sada pohađa poslijediplomski specijalistički studij. Radi u Kutjevu d.d. Utamburaškom bendu Garavuše je glavni vokal i svira bas. Dobar je govornik i nema dlake na jeziku, pa je u sastavu zadužena za odnose s javnošću. Obožava šoping, a najdraži prijatelj joj je SALE .Uvijek zadnja ustaje od stola kad je hrana u pitanju. Omiljeno piće joj je voda i Red bull. Kao horoskopska djevica voli kad je sve “po špagi” (osim unutrašnjosti njezinog ormara) i mrzi kašnjenje (osim kad je ona u pitanju). I jako voli životinje.

Čestitamo na osvajanju vrijednog poklona!
Hvalaaaaaaa!!! :) Evo ja ću fino profeštati s ekipom - rekla je odmah po objavljivanju pobjednika Ivana Ketović.

Kada je veliki dan? 
- 16.5.2015. i bit će 400 ljudi. Prava slavonska svadba!

Kako napreduje organizacija vjenčanja? Trebate li kakvu pomoć?
Pa zapravo, nisam se još intenzivno angažirala oko toga. Tamburaše imam, sala rezervirana, fotograf dogovoren, a ostalo ćemo iza Nove godine. Pomoć, savjet, preporuka… uvijek dobrodošla!

Hoćete li nam otkriti tajnu, koja je Vaša tajna tolikog broja lajkova?
Tajna?! Ma iskreno, malo sam se kasnije uključila i zapravo sam ovo shvatila kao izazov. Imam velik broj prijatelja na facebooku koji su se intenzivno uključili u dijeljenje linka. Kumovi, rodbina, zaručnik… Predzadnji dan, četvrtak, smo doslovno proveli uz računalo i pratili svaki lajk. Osobito nakon što smo prestigli curu (op. a. Romana Popadić osvojila 861 like) koja je dotad vodila. Stvarno su svi oko mene pratili brojčano stanje i bili euforični. A i ja vam se bavim glazbom, sviram i pjevam u tamburaškom bendu Garavuše pa me puno ljudi zna i dosta je lajkalo.

Ekipa Vam je klikala like i dan nakon što je natječaj završio.
Hahah, pa vidjela sam… Ma ludi su svi. 

Imate li već u vidu savršenu vjenčanicu za dan iz snova?
Nisam još išla isprobavati, ali bit će neka elegantna s čipkom. To mi se zasad najviše sviđa. Ako ne dođem u salon i odaberem nešto potpuno drugačije. Ali svakako mora biti neka udobna jer će vjenčanje biti prava slavonska fešta i plesat ću cijelu večer. 

Kako su budući suprug, roditelji i prijatelji? Jesu li oduševljeni ovim iznenađenjem?
Jesu, oduševljeni su svi. I sad već ispituju kad ćemo ići u Zagreb po nju. Zaručnik je obećao prijateljima ispeći janje, da se zahvali.

Hvala puno na sudjelovanju i razgovoru i čestitamo još jednom.
Hvala vama! Pozdrav iz Slavonije!

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...