FINALNI IZBOR KRALJICA HRVATSKE 2012.

Contact
July 13, 2012   //   kraljica hrvatske

Počele su pripreme za 19 po redu finalni izbor KRALJICA HRVATSKE za KRALJICU SVIJETA 2012. koji će se održati u renomiranom clubu GREEN GOLD u Zagrebu u utorak 22.05.2012. sa početkom u 20 sati.

16 finalistica izabranih po regionalnim izborima nastupiti će u izlazu kupaćih kostima GOLDEN POINT uz koje će nositi naočale GIANFRANCO FERRE i JOHN RICHMOND te cipele .

MADISON.Djevojke ćemo također vidjeti u prekrasnim vjenčanicama PENELOPE te nakitu 7ANGELS,u sportskom izlazu MONDO te haljinama na koje nose tjare zlatarnice NAVETTE.Finalistice se okupljaju u hotelu SPORT u Ivanić gradu gdje su smještene od 20.05. pa do 23.05.te uživaju u wellnessu,solariju i hotelskom bazenu te dobroj hrani koju kuhari specijalno pripremaju za djevojke i organizacijski tim.Hotel SPORT je otvoren u 3mj ove godine a po bogatstvu svoga sadržaja i ljepoti okoliša pružiti će gostoprimstvo osim direkciji izbora i finalisticama,rekle su nam organizatorice Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović koje će i ove godine odjenuti modni dizajner ROBANTICO. Vlasnik izbora KRALJICE HRVATSKE kao što je već i poznato je Rikard Gumzej koji će ujedno i predsjedavati žirijem.

Radno Vrijeme
Contact
September 17, 2018   //  
Read More...
Ljetno Radno Vrijeme
Contact
June 26, 2018   //  
Read More...
5 KORAKA DO…
Contact
May 29, 2018   //  
Eddy K. bridal
Read More...