Crna vjenčanica za hrabre mladenke

Contact
July 13, 2012   //   crna vjenčanica

Iako je bijelo uobičajena boja vjenčanica uvijek ima mladenki koje se na opće čuđenje požele vjenčati u crnoj vjenčanici.

Za razliku od kraja 19. i 20. stoljeća kad su prevladavale bijele vjenčanice, u prethodnim stoljećima bijela boja nije bila toliko favorizirana sve do 1840. godine kada se kraljica Viktorija u bijeloj haljini udala za prince Alberta.

Dakle, povijest se i u ovom slučaju ponavlja, a crna postaje boja koja se sve više koristi u dekoracijama, modnim dodacima, pa čak i vjenčanim haljinama koje intrigiraju mnoge mladenke.

No, da biste se odlučili za crnu boju morate biti dovoljno ležerni, otkačeni i samopouzdani kako biste se oduprijeli protestima prijatelja i obitelji. Puno pobornica crnih vjenčanica sigurno će se naći među obožavateljima gotik mode i životnog stila.

Bez obzira što se u crnoj vjenčanoj haljini osjećate lijepo i poželjno ipak bi se svaka mladenka trebala konzultirati s partnerom te uvažiti i njegovo mišljenje. Iako je izbor haljine samo mladenkina odluka ipak bi u ovom slučaju trebalo respektirati mišljenje budućeg supruga.

Crna haljina vjenčanju daje određenu dramatičnost, a kako biste haljinu stilski upotpunili donosimo par korisnih savjeta.

Uz crnu haljinu odaberite cvijeće jarko crvene boje ili narančaste boje zalaska sunca, a to vrijedi i za druge dekorativne detalje koji će naglasiti vjenčanicu.

Ako želite postići efekt kontrasta odjenite crnu vjenčanicu, a mladoženja neka bude u bijelom odijelu.

Upotpunite cjelokupni styling s tijarom, ukrasnim češljem i nakitom s crnim kamenčićima.

Kako ne biste izgledali kao Drakulina mladenka izbjegavajte crveni ruž, crni tuš oko očiju i presvijetli puder. Neka make-up bude u skladu s vašim tenom te upotrijebite bronzer ili rumenilo kako biste naglasili prirodan izgled.

Za djeveruše odaberite crne marame ili elegantne šalove.

Ako želite običnu malu crnu haljinu odaberite onu sa svjetlucavim šljokicama ili jednostavno nabavite vrpcu sa šljokicama te ju povežite oko struka.

Vjenčani veo bi također trebao biti u crnoj boji, a ako vam je to ipak previše crnila jednostavno ga preskočite.

No, s druge strane ako želite crno na vjenčanju to ne znači da haljina u cijelosti mora biti crna. Možete se odlučiti i za bijelu, ivory ili krem vjenčanicu s crnim dodacima, a odabirom crnih ukrasa za kosu, rukavica, cipela i nakita upotpunit ćete cjelokupni dojam.

Odabir haljine trebao bi reflektirati osobnost pa se nemojte osjećati obaveznom odjenuti uobičajenu bijelu vjenčanicu. Ne oklijevajte da vaš  izbor zavodljiva crna haljina!

SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...
Vjenčanice većih brojeva
Contact
January 7, 2020   //  
eddy-k-curvy-2020-wedding-gown-collection-13
Read More...
EDDY K Najnovija…
Contact
December 20, 2019   //  
Rosalynn_DR1989
Read More...