1. Zagrebački bal

Contact
July 13, 2012   //   Zagrebački bal

rvatsko veličanstvo za djecu udruga je koja je tek nedavno počela s djelovanjem no pred njima je već jedan veliki projekt, kakav Hrvatska još nije vidjela -

1. Zagrebački bal.

Ispred Umjetničkog paviljona, u parku kralja Tomislava s početkom u 18 sati, u četvrtak, 26. travnja 2012. godine građanstvo je moglo doći na kratku zakusku, a ono glavno slijedilo je u 19 sati u Umjetničkom paviljonu.

Projekt je bio humanitarnog karaktera namjenjen za djecu i mlade iz dječjih domova bez adekvatne roditeljske skrbi.

Prvi zagrebački bal rađen je po uzoru na veličanstvene i predivne balove kakve znamo gledati prijenosom iz Beča.

U balu su sudjelovale štićenice i štićenici doma, djeca od 4 do 18 godina, te njihovi prijatelji sa zagrebačkog sveučilišta koji su plesom odlučili pomoć i pridonjeti ovoj humanitarnoj akciji koja se po prvi puta odvijala na konstruktivno-zabavan način.

 

Za djecu su plesali i Ištvan Varga te plesne skupine i glazbeni gosti a prihod sakupljen od ulaznica (koje možete nabaviti po cijeni od 200 kn, dok je za vaše najmlađe ulaz bio besplatan) iskorišten je u humanitarne svrhe, za daljnju provedbu rekreativnih aktivnosti djece i mladih u dječjim domovima.

Osim financijske pomoći, Hrvatsko veličanstvo za djecu brine se za njih na način da propagiraju druženje, rekreaciju, umjetnost kao zabavu a sve u svrhu suzbijanja netolerancije, negativnih trendova i nasilja.

Naš salon Penelope vjenčanice obukao je 35 predivnih učesnica bala u raskošne  Penelope vjenčanice a naravno i organizatorice Danijelu i Maju kojima se i ovim putem srdačno zahvaljujemo na predivnom projektu.

zegebal1 zegebal2 zegebal3 zegebal4 zegebal5 zegebal6 zegebal7 zegebal8 zegebal9 zegebal10 zegebal11
OBAVIJEST O RADNOM…
Contact
July 26, 2020   //  
Read More...
Obavijest o novonastaloj…
Contact
April 11, 2020   //  
172749
Read More...
SUPER SALE SUBOTA…
Contact
February 9, 2020   //  
Rosalynn_DR1989_back-684x1024
Read More...